Dan odprtih vrat Avto Krke je bil tudi dan za sajenje medovitih rastlin

Dan odprtih vrat Avto Krke je bil tudi dan za sajenje medovitih rastlin

29.03.2022

25. rojstni dan podjetja je bil iztočnica, da v prvi vrsti razveselimo tudi svoje zaposlene, zato smo se odločili, da tudi vsak izmed skupno 550 zaposlenih v dar prejme sadiko jablane. V počastitev jubileja smo tako pripravili Dan odprtih vrat, v sodelovanju z Rotary klubi Slovenije pa še slavnostno zasaditev medovitih rastlin, ki je ob tej priložnosti istočasno potekala na 29 lokacijah enot podjetja Avto Krka. V okviru akcije smo širom Slovenije zasadili sadike jablan ter sivke.
V podjetju Avto Krka se zavedamo, da velikost podjetja, kjer je več kot 500 zaposlenih, vpliva na okolje, družbo in lokalne skupnosti. Že od samih začetkov podpiramo dejavnosti v lokalnih skupnostih, kjer imamo svoje enote, vrtce, šole, društva in klube raznovrstnih dejavnosti. V letu svojega jubileja gremo še korak dalje. Svojo odgovornost krepimo s sodelovanjem v dolgoročnih projektih, s katerimi se zavzemamo za naravo in družbeno dobro. V partnerstvu z Rotary Slovenija smo se tako priključili pobudi sajenja medovitih rastlin. Tako Avto Krka kot člani Rotary klubov Slovenije se strinjamo, da gre pri omenjenem projektu za družbeno odgovorno sodelovanje, ki se ga oboji veselimo tudi v prihodnje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.